Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v mangoldovém kabátku s estragonovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 534 kJ /
3 474 kcal
Bílkoviny199,69 g
– z toho živočišné bílkoviny151,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,43 g
Tuky191,90 g
– nasycené89,52 g
– nenasycené92,08 g
–– mononenasycené46,22 g
–– polynenasycené45,87 g
––– omega 31,23 g
Vláknina31,34 g
Cholesterol 685 mg
Sodík 1,06 g
Sůl1,41 g
Sacharidy220,44 g
– cukry23,36 g
––– laktóza7,81 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové panenky Vepřová panenka 600 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
400 g 400 g listů mangoldu Mangold 400 g
1 1 větší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
olej Olej řepkový
400 g 400 g listového těsta Listové těsto 400 g
1 1 vejce na potření těsta Vejce slepičí 70 g
2 lžičky 2 lžičky másla Máslo kravské 16 g
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 8 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce bílého vína Víno bílé suché 30 ml
asi 3 lžíce 3 lžíce čerstvého estragonu Estragon sušený 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.