Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v mangoldovém kabátku s estragonovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 534 kJ / 3 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 151,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,43 g |
Tuky | 191,90 g |
– nasycené | 89,52 g |
– nenasycené | 92,08 g |
–– mononenasycené | 46,22 g |
–– polynenasycené | 45,87 g |
––– omega 3 | 1,23 g |
Vláknina | 31,34 g |
Cholesterol | 685 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 220,44 g |
– cukry | 23,36 g |
––– laktóza | 7,81 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
400 g 400 g listů mangoldu | Mangold | 400 g |
1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
olej | Olej řepkový | |
400 g 400 g listového těsta | Listové těsto | 400 g |
1 1 vejce na potření těsta | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžičky 2 lžičky másla | Máslo kravské | 16 g |
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
asi 3 lžíce 3 lžíce čerstvého estragonu | Estragon sušený | 45 g |