Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety a krkovice pečené v hrubozrnné hořčici, slanině a cibulích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 094 kJ / 1 456 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,64 g |
| Tuky | 140,90 g |
| – nasycené | 62,57 g |
| – nenasycené | 75,77 g |
| –– mononenasycené | 63,08 g |
| –– polynenasycené | 12,68 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 14,40 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,96 g |
| Sůl | 7,35 g |
| Sacharidy | 32,55 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 2 2 silnější vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
| 3 PL 3 PL hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cayenský pepř | Chilli paprička mletá | |
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 150 g 150 g zauzené slaniny | Špek | 150 g |
| olej na naložení | Olej řepkový | |
| vývar | Vývar hovězí |