Nutriční hodnoty (Pohankové lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 757 kJ / 1 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,58 g |
| Tuky | 69,58 g |
| – nasycené | 26,93 g |
| – nenasycené | 35,21 g |
| –– mononenasycené | 28,11 g |
| –– polynenasycené | 7,10 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 35,28 g |
| Cholesterol | 812 mg |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 2,63 g |
| Sacharidy | 175,55 g |
| – cukry | 21,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g pohanky | Pohanka loupaná | 200 g |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 3 3 vajce | Vejce slepičí | 210 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |