Nutriční hodnoty (Dobrý knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 15 371 kJ / 3 674 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 77,50 g |
| Tuky | 80,24 g |
| – nasycené | 29,25 g |
| – nenasycené | 34,29 g |
| –– mononenasycené | 25,64 g |
| –– polynenasycené | 8,65 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 27,55 g |
| Cholesterol | 1,64 g |
| Sodík | 2,37 g |
| Sůl | 5,52 g |
| Sacharidy | 577,41 g |
| – cukry | 46,61 g |
| ––– laktóza | 24,66 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 g 20 g + 70 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 560 g 560 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 560 g |
| 0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 5 5 rohlíků (200 g) | Rohlík pšeničný bílý | 215 g |