Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky s pepřovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 952 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 31,17 g |
– nasycené | 18,79 g |
– nenasycené | 10,30 g |
–– mononenasycené | 8,86 g |
–– polynenasycené | 1,44 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 15,80 g |
– cukry | 13,70 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový |