Nutriční hodnoty (Vepřové na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 223 kJ / 531 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,65 g |
| Tuky | 13,38 g |
| – nasycené | 3,08 g |
| – nenasycené | 6,48 g |
| –– mononenasycené | 5,44 g |
| –– polynenasycené | 1,04 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 13,80 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 668 mg |
| Sůl | 1,55 g |
| Sacharidy | 9,20 g |
| – cukry | 0,46 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového masa (dle libosti) | Vepřová kýta | 400 g |
| 1 1 tvrdší klobása | Klobása | |
| 115 g 115 g žampionů v konzervě | Žampion zavařený | 115 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| gulašové koření | Koření Argentina | |
| vývar nebo masox | Vývar hovězí | |
| olej | Olej řepkový | |
| kukuřičný škrob nebo jíška - nebo něco na zahuštění | Škrob kukuřičný |