Nutriční hodnoty (Jahodovo-třešňová marmeláda / džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 101 kJ / 2 175 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,60 g |
| Tuky | 4,20 g |
| – nasycené | 0,54 g |
| – nenasycené | 2,52 g |
| –– mononenasycené | 0,72 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 512,80 g |
| – cukry | 508,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g jahod | Jahody čerstvé | 600 g |
| 600 g 600 g třešní vypeckovaných | Třešně čerstvé | 600 g |
| 1 1 želírovací prostředek | ||
| 300-500 g 300-500 g cukru krupice | Cukr bílý | 400 g |