Česneková omáčka

pelda Kuchařka:

Omáčky 7 názorů

54

Suroviny

4 stroužky česneku
sádlo
hladká mouka
voda
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci rozpustíme sádlo a přidáme hladkou mouku. Vytvoříme světlou jíšku, kterou rozředíme vodou a povaříme. Osolíme a nakonec přidáme prolisovaný česnek. Podáváme k uzenému masu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Česneková omáčka

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    lenka-m ma pravdu jako voda a mouka.. taky bych pridala smetanu nebo mleko pokud nekdo nechce smetanu..

    Odpovědět

  • Evžen Evžen(neregistrovaný)

    Taky výborné s vařeným hovězím masem a dá se přidat trocha vývaru místo masoxu :yes:

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Já tedy přidávám masox, ale myslím si, že to je na chuti každého.V této omajdě smetanu nemáme rádi, takže dělám bez smetany. Bodík a fotky přidány:-)):yes:

    Odpovědět

  • Romana Romana(neregistrovaná)

    Přesně takový recept dělala moje babička, žádný masox či bujon, jen pěkně přírodní suroviny jako máte v receptu, jen ještě na konec dala na zjemění trošku sladké smetany, ale díky za recept, je fantastický a nemá chybu.

    Odpovědět

  • miras miras(neregistrovaný)

    Díky moc za tento recept, podle kterého jsem dnes kuchtil. Zbyl mi kousek uzeného a tak nebylo nic jednoduššího, Je to opravdu rychlé a navíc vynikující chuti. Ještě jednou díky.:-p

    Odpovědět

  • kimora kimora(neregistrovaná)

    Je to výborný, rychlý a chutný recept který jediný používám!:yes:

    Odpovědět

  • lenka-m lenka-m

    Nechtělo by to alespoň smetanu ? Vždyť je to jen voda s moukou.

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo