Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 974 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,96 g |
Tuky | 6,66 g |
– nasycené | 1,80 g |
– nenasycené | 3,82 g |
–– mononenasycené | 2,46 g |
–– polynenasycené | 1,36 g |
––– omega 3 | 1,14 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 17,80 g |
– cukry | 13,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 středně velké červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
600 g 600 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 600 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
3 snítky 3 snítky tymiánu nebo majoránky | Tymián sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
vývar alebo voda | Vývar hovězí |