Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 974 kJ / 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 142,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 139,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,96 g |
| Tuky | 6,66 g |
| – nasycené | 1,80 g |
| – nenasycené | 3,82 g |
| –– mononenasycené | 2,46 g |
| –– polynenasycené | 1,36 g |
| ––– omega 3 | 1,14 g |
| Vláknina | 6,70 g |
| Cholesterol | 330 mg |
| Sodík | 353 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 17,80 g |
| – cukry | 13,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 středně velké červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 600 g 600 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 600 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 3 snítky 3 snítky tymiánu nebo majoránky | Tymián sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| vývar alebo voda | Vývar hovězí |