Nutriční hodnoty (Rebarborovo-jablečný crisp (crumble))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 10 998 kJ / 2 629 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,97 g |
| Tuky | 38,67 g |
| – nasycené | 18,47 g |
| – nenasycené | 18,38 g |
| –– mononenasycené | 12,12 g |
| –– polynenasycené | 6,26 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 42,02 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 44 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 505,97 g |
| – cukry | 307,47 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 650 g 650 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 650 g |
| 550 g 550 g jablek | Jablko čerstvé | 550 g |
| 2/3 hrnku 2/3 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 166.6666716337204 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
| 1 lžička 1 lžička tekuté vanilky (extrakt) | Vanilkové lusky | 5 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 2 g |
| 2/3 hrnku 2/3 hrnku ovesných vloček jemně mletých | Vločky ovesné | 166.6666716337204 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku hnědého cukru | Cukr třtinový | 125 g |
| 3 lžíce 3 lžíce změklého másla | Máslo kravské | 30 g |
| tuk na vymazání pekáčku | Margarín |