Nutriční hodnoty (Fazolový salát se šruchou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 897 kJ / 1 648 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 96,66 g |
| Tuky | 19,81 g |
| – nasycené | 3,55 g |
| – nenasycené | 15,97 g |
| –– mononenasycené | 12,26 g |
| –– polynenasycené | 3,71 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 85,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 230,63 g |
| – cukry | 31,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g fazolí (velké bílé) | Fazole bílé | 400 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 hrsti 2 hrsti šruchy zelné | Šrucha zelná čerstvá | |
| ocet - citrón | Citrón čerstvý | |
| 1-2 PL 1-2 PL olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |