Nutriční hodnoty (Fazolový salát se šruchou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 897 kJ / 1 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 96,66 g |
Tuky | 19,81 g |
– nasycené | 3,55 g |
– nenasycené | 15,97 g |
–– mononenasycené | 12,26 g |
–– polynenasycené | 3,71 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 85,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 230,63 g |
– cukry | 31,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g fazolí (velké bílé) | Fazole bílé | 400 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 hrsti 2 hrsti šruchy zelné | Šrucha zelná čerstvá | |
ocet - citrón | Citrón čerstvý | |
1-2 PL 1-2 PL olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |