Nutriční hodnoty (Tofu salát s řapíkatým celerem a hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 440 kJ / 1 061 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,24 g |
| Tuky | 87,73 g |
| – nasycené | 6,61 g |
| – nenasycené | 69,94 g |
| –– mononenasycené | 18,90 g |
| –– polynenasycené | 51,03 g |
| ––– omega 3 | 9,39 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 44,67 g |
| – cukry | 27,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bazalkové tofu | Tofu bylinkové | |
| 2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 100 g 100 g hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 100 g |
| 100 g 100 g ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| několik několik listů salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |