Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kohout na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 216 kJ /
3 876 kcal
Bílkoviny29,08 g
– z toho živočišné bílkoviny9,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,84 g
Tuky272,02 g
– nasycené140,58 g
– nenasycené127,76 g
–– mononenasycené109,08 g
–– polynenasycené18,69 g
––– omega 30,46 g
Vláknina111,24 g
Cholesterol 354 mg
Sodík 4,92 g
Sůl12,60 g
Sacharidy117,01 g
– cukry60,18 g
––– laktóza0,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kohout /použili jsme stehna a prsa, zbytek šel do vývaru / Kuře
1 l 1 l kvalitního červeného vína Víno červené suché 1000 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
4 řapíky 4 řapíky řapíkatého celeru Celer řapíkatý 2000 g
2 lžičky 2 lžičky povidel Povidla 10 g
sůl, pepř Pepř černý
bylinky - tymián nejlépe čerstvý Petržel nať čerstvá
rozmarýn Rozmarýn sušený
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
250 g 250 g uzené slaniny vcelku Špek 250 g
1 1 čtvrtinu bulvy celeru Celer bulva čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
4 lžíce 4 lžíce rajčatového pyré nebo protlaku Pyré z červených rajčat 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.