Nutriční hodnoty (Kohout na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 16 216 kJ / 3 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,84 g |
Tuky | 272,02 g |
– nasycené | 140,58 g |
– nenasycené | 127,76 g |
–– mononenasycené | 109,08 g |
–– polynenasycené | 18,69 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 111,24 g |
Cholesterol | 354 mg |
Sodík | 4,92 g |
Sůl | 12,60 g |
Sacharidy | 117,01 g |
– cukry | 60,18 g |
––– laktóza | 0,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kohout /použili jsme stehna a prsa, zbytek šel do vývaru / | Kuře | |
1 l 1 l kvalitního červeného vína | Víno červené suché | 1000 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
4 řapíky 4 řapíky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 2000 g |
2 lžičky 2 lžičky povidel | Povidla | 10 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
bylinky - tymián nejlépe čerstvý | Petržel nať čerstvá | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
250 g 250 g uzené slaniny vcelku | Špek | 250 g |
1 1 čtvrtinu bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce rajčatového pyré nebo protlaku | Pyré z červených rajčat | 60 g |