Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 088 kJ /
2 889 kcal
Bílkoviny58,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,00 g
Tuky87,64 g
– nasycené11,50 g
– nenasycené64,15 g
–– mononenasycené46,09 g
–– polynenasycené18,06 g
––– omega 34,62 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 465 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy462,80 g
– cukry284,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vajíčka Vejce slepičí 280 g
180 g 180 g cukru moučka Cukr bílý 180 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
5 lžic 5 lžic horké vody Voda 90 ml
240 g 240 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 240 g
1/2 1/2 kypřicího prášku Kypřící prášek
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
400 ml 400 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
500 ml 500 ml vody (směsi) Voda 500 ml
1 1 pudinkový prášek Puding v prášku
2 2 šuměnky (citronové, pomerančové, či vitacit)
50 g 50 g práškového cukru Cukr bílý 50 g
jahody Jahody čerstvé
mandarinky Mandarinka čerstvá
broskve Dužina broskve čerstvá
kompot (jakýkoliv) Meruňka zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.