Nutriční hodnoty (Ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 088 kJ / 2 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 87,64 g |
– nasycené | 11,50 g |
– nenasycené | 64,15 g |
–– mononenasycené | 46,09 g |
–– polynenasycené | 18,06 g |
––– omega 3 | 4,62 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 465 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 462,80 g |
– cukry | 284,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
180 g 180 g cukru moučka | Cukr bílý | 180 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
5 lžic 5 lžic horké vody | Voda | 90 ml |
240 g 240 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 240 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
400 ml 400 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
500 ml 500 ml vody (směsi) | Voda | 500 ml |
1 1 pudinkový prášek | Puding v prášku | |
2 2 šuměnky (citronové, pomerančové, či vitacit) | ||
50 g 50 g práškového cukru | Cukr bílý | 50 g |
jahody | Jahody čerstvé | |
mandarinky | Mandarinka čerstvá | |
broskve | Dužina broskve čerstvá | |
kompot (jakýkoliv) | Meruňka zavařená |