Nutriční hodnoty (Citronové brambory pečené s jarní cibulkou a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 533 kJ / 127 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
| Tuky | 1,44 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,25 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,22 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 8,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,96 g |
| – cukry | 5,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6-8 6-8 nových brambor | Brambor raný | |
| 2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 špetka 1 špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| bylinková sůl | Sůl bylinková | |
| olivový olej | Olej olivový |