Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa plněná kapustou a mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 724 kJ / 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,42 g |
Tuky | 35,32 g |
– nasycené | 14,79 g |
– nenasycené | 19,33 g |
–– mononenasycené | 14,70 g |
–– polynenasycené | 4,63 g |
––– omega 3 | 1,79 g |
Vláknina | 19,16 g |
Cholesterol | 223 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 27,90 g |
– cukry | 15,28 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší kuřecí prsa | Kuře prso | 350 g |
100 g 100 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce mascarpone | Mascarpone | 45 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 1 menší batát | Batáty neloupané | |
200 g 200 g fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
3 3 tenké plátky slaniny | Špek | |
1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |