Dalamánkové bagety
Lehoučké bagetky, zadělané odvarem z melty, s přídavkem trochy strouhaných vařených brambor, které prodlouží trvanlivost pečiva. Melta zařídí střídě barevně trochu tmavší, kávový podtón a je nepatrně poznat i na chuti. Celkově jsou bagety hodně kypré, voňavé a moc dobré.
Suroviny pro 4 kusy
4 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 11 922 kJ / 2 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,55 g |
Tuky | 63,54 g |
Vláknina | 36,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 488,61 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2024 10:11
22. 5. 2024 06:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 22 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 14 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 23 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 29 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Suroviny: melta, sladěnka, droždí čerstvé, mouka hladká, melta, olej, sůl, kmín drcený, brambory, mouka celozrnná žitná, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká
Dalamánkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprlX
2 názory