Nutriční hodnoty (Jogurtový ovocný moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 501 kJ / 359 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 17,79 g |
| – nasycené | 4,97 g |
| – nenasycené | 7,93 g |
| –– mononenasycené | 6,13 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 538 mg |
| Sodík | 412 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 21,67 g |
| – cukry | 10,67 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 1,5 kelímku 1,5 kelímku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku moučkového cukru | Cukr bílý | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| libovolné ovoce (např. borůvky) | Jahody čerstvé | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |