Nutriční hodnoty (Cizrnový TOPALUC se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 7 272 kJ / 1 738 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 75,60 g |
| Tuky | 70,40 g |
| – nasycené | 29,16 g |
| – nenasycené | 27,54 g |
| –– mononenasycené | 16,30 g |
| –– polynenasycené | 11,24 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 127,00 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 3,07 g |
| Sacharidy | 107,00 g |
| – cukry | 11,60 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g cizrny (sklenice nebo plechovka) | Cizrna | 350 g |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| větší cibule | Cibule čerstvá | |
| 100 g 100 g parmazánu | Parmezán | 100 g |
| ajvar | Ajvar | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |