Nutriční hodnoty (Kedlubny s brokolicí na smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 168 kJ / 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,78 g |
Tuky | 37,63 g |
– nasycené | 15,65 g |
– nenasycené | 19,88 g |
–– mononenasycené | 14,01 g |
–– polynenasycené | 5,87 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 41,56 g |
Cholesterol | 142 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 77,05 g |
– cukry | 47,03 g |
––– laktóza | 17,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 střední kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1/2 hlávky 1/2 hlávky brokolice | Brokolice čerstvá | 600 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
1 hrneček 1 hrneček mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |