Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s fazolkami a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 320 kJ / 554 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
| Tuky | 15,67 g |
| – nasycené | 2,11 g |
| – nenasycené | 12,55 g |
| –– mononenasycené | 8,28 g |
| –– polynenasycené | 4,27 g |
| ––– omega 3 | 1,19 g |
| Vláknina | 19,90 g |
| Cholesterol | 85 mg |
| Sodík | 194 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 46,96 g |
| – cukry | 36,56 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g kuřecího masa bez kosti (prsa, vykostěné stehýnko) | Kuře prso | 150 g |
| 200 g 200 g salátu (nejlépe mix) | Salát hlávkový čerstvý | 200 g |
| 150 g 150 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 150 g |
| 10 10 rajčat naložených v oleji | Rajče červené čerstvé | 600 g |
| 1 1 hrubší plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička oleje z rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bageta | Bageta pšeničná |