Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s fazolkami a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 320 kJ /
554 kcal
Bílkoviny46,46 g
– z toho živočišné bílkoviny34,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,50 g
Tuky15,67 g
– nasycené2,11 g
– nenasycené12,55 g
–– mononenasycené8,28 g
–– polynenasycené4,27 g
––– omega 31,19 g
Vláknina19,90 g
Cholesterol 85 mg
Sodík 194 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy46,96 g
– cukry36,56 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g kuřecího masa bez kosti (prsa, vykostěné stehýnko) Kuře prso 150 g
200 g 200 g salátu (nejlépe mix) Salát hlávkový čerstvý 200 g
150 g 150 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 150 g
10 10 rajčat naložených v oleji Rajče červené čerstvé 600 g
1 1 hrubší plátek másla Máslo kravské 1 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžička 1 lžička oleje z rajčat Rajče červené čerstvé
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
bageta Bageta pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.