Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s fazolkami a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 320 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
Tuky | 15,67 g |
– nasycené | 2,11 g |
– nenasycené | 12,55 g |
–– mononenasycené | 8,28 g |
–– polynenasycené | 4,27 g |
––– omega 3 | 1,19 g |
Vláknina | 19,90 g |
Cholesterol | 85 mg |
Sodík | 194 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 46,96 g |
– cukry | 36,56 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g kuřecího masa bez kosti (prsa, vykostěné stehýnko) | Kuře prso | 150 g |
200 g 200 g salátu (nejlépe mix) | Salát hlávkový čerstvý | 200 g |
150 g 150 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 150 g |
10 10 rajčat naložených v oleji | Rajče červené čerstvé | 600 g |
1 1 hrubší plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička oleje z rajčat | Rajče červené čerstvé | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
bageta | Bageta pšeničná |