Nutriční hodnoty (Toskánský tuňákový salát s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 185 kJ / 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,05 g |
Tuky | 21,31 g |
– nasycené | 2,95 g |
– nenasycené | 18,23 g |
–– mononenasycené | 15,68 g |
–– polynenasycené | 2,54 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 6,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,95 g |
– cukry | 13,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí ve slaném nálevu (400 g) | Fazole v konzervě | |
1 1 konzerva tuňáka (185 g) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá |