Nutriční hodnoty (Toskánský tuňákový salát s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 185 kJ / 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,05 g |
| Tuky | 21,31 g |
| – nasycené | 2,95 g |
| – nenasycené | 18,23 g |
| –– mononenasycené | 15,68 g |
| –– polynenasycené | 2,54 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 6,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,95 g |
| – cukry | 13,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí ve slaném nálevu (400 g) | Fazole v konzervě | |
| 1 1 konzerva tuňáka (185 g) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
| hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá |