Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Toskánský tuňákový salát s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 185 kJ /
283 kcal
Bílkoviny2,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,05 g
Tuky21,31 g
– nasycené2,95 g
– nenasycené18,23 g
–– mononenasycené15,68 g
–– polynenasycené2,54 g
––– omega 30,02 g
Vláknina6,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,95 g
– cukry13,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plechovka 1 plechovka bílých fazolí ve slaném nálevu (400 g) Fazole v konzervě
1 1 konzerva tuňáka (185 g) Tuňák ve vlastní šťávě
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 30 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru Cukr bílý 2.5 g
hladkolistá petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.