Nutriční hodnoty (Zapečená chlebová bageta s rajčaty a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 514 kJ / 1 079 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 90,04 g |
– nasycené | 41,74 g |
– nenasycené | 41,38 g |
–– mononenasycené | 35,14 g |
–– polynenasycené | 6,25 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 768 mg |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,48 g |
Sacharidy | 17,41 g |
– cukry | 14,40 g |
––– laktóza | 8,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
chlebová nebo tmavá bageta (nejlépe 2-3 dny stará) | Chléb pšeničný kváskový | |
2-3 2-3 vejce (podle velikosti pekáčku) | Vejce slepičí | 175 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
50-70 g 50-70 g anglické slaniny | Anglická slanina | 60 g |
100 g 100 g strouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
máslo na vytření pekáčku | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pažitka - nešetříme | Pažitka čerstvá |