Nutriční hodnoty (Plněná cuketa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 332 kJ / 557 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 34,80 g |
| – nasycené | 16,66 g |
| – nenasycené | 17,43 g |
| –– mononenasycené | 14,61 g |
| –– polynenasycené | 2,82 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 148 mg |
| Sodík | 779 mg |
| Sůl | 1,92 g |
| Sacharidy | 19,24 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 200 g 200 g filé z tresky | Treska filet | 200 g |
| 40 g 40 g anglické slaniny | Anglická slanina | 40 g |
| 40 g 40 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 40 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 1/2 1/2 rohlíku | Rohlík pšeničný bílý | 21.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 brambory (vařené) | Brambor zimní | 100 g |
| 2 lžičky 2 lžičky koření na sekanou | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská |