Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pissaladière - slaný cibulový koláč s ančovičkami a olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 754 kJ /
3 048 kcal
Bílkoviny81,86 g
– z toho živočišné bílkoviny7,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,50 g
Tuky81,20 g
– nasycené47,30 g
– nenasycené30,18 g
–– mononenasycené23,06 g
–– polynenasycené7,12 g
––– omega 30,76 g
Vláknina76,60 g
Cholesterol 216 mg
Sodík 171 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy476,24 g
– cukry105,84 g
––– laktóza10,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
200 ml 200 ml mléka nebo vody Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
1 1 rovná lžička soli Sůl mořská
80 g 80 g rozpuštěného másla nebo oleje Máslo kravské 80 g
lžička lžička medu nebo cukru do kvásku Med nepasterovaný
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
2 KL 2 KL cukru Cukr bílý 10 g
sůl, pepř, tymián Tymián sušený
olej Olej řepkový
ančovičky - filety filety Ančovičky v oleji
černé olivy Olivy čerstvé zralé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.