Nutriční hodnoty (Pissaladière - slaný cibulový koláč s ančovičkami a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 754 kJ / 3 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,50 g |
Tuky | 81,20 g |
– nasycené | 47,30 g |
– nenasycené | 30,18 g |
–– mononenasycené | 23,06 g |
–– polynenasycené | 7,12 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 76,60 g |
Cholesterol | 216 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 476,24 g |
– cukry | 105,84 g |
––– laktóza | 10,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
200 ml 200 ml mléka nebo vody | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
1 1 rovná lžička soli | Sůl mořská | |
80 g 80 g rozpuštěného másla nebo oleje | Máslo kravské | 80 g |
lžička lžička medu nebo cukru do kvásku | Med nepasterovaný | |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
2 KL 2 KL cukru | Cukr bílý | 10 g |
sůl, pepř, tymián | Tymián sušený | |
olej | Olej řepkový | |
ančovičky - filety filety | Ančovičky v oleji | |
černé olivy | Olivy čerstvé zralé |