Nutriční hodnoty (Zeleninový salát pro osvěžení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 137 kJ / 272 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,74 g |
| Tuky | 2,05 g |
| – nasycené | 0,43 g |
| – nenasycené | 1,26 g |
| –– mononenasycené | 0,52 g |
| –– polynenasycené | 0,74 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,71 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 46,95 g |
| – cukry | 35,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
| 250 g 250 g paprik | Paprika bílá čerstvá | 250 g |
| 250 g 250 g salátových okurek | Okurka salátová čerstvá | 250 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |