Nutriční hodnoty (Zeleninový salát pro osvěžení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 137 kJ / 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,74 g |
Tuky | 2,05 g |
– nasycené | 0,43 g |
– nenasycené | 1,26 g |
–– mononenasycené | 0,52 g |
–– polynenasycené | 0,74 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,71 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,95 g |
– cukry | 35,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
250 g 250 g paprik | Paprika bílá čerstvá | 250 g |
250 g 250 g salátových okurek | Okurka salátová čerstvá | 250 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |