Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 980 kJ / 712 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
| Tuky | 52,80 g |
| – nasycené | 25,48 g |
| – nenasycené | 20,57 g |
| –– mononenasycené | 17,42 g |
| –– polynenasycené | 3,15 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 877 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,13 g |
| Sacharidy | 7,20 g |
| – cukry | 4,50 g |
| ––– laktóza | 1,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 lžičky 3 lžičky strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
| 1 1 rajče (nebo loupané z plechovky) | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 100 g 100 g strouhaného ementálu | Ementál | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pažitka na ozdobu | Pažitka čerstvá | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| cibule na ozdobu | Cibule čerstvá |