Nutriční hodnoty (Bramborové krokety s vůní Provence)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 587 kJ / 618 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,93 g |
| Tuky | 9,90 g |
| – nasycené | 2,75 g |
| – nenasycené | 4,30 g |
| –– mononenasycené | 3,16 g |
| –– polynenasycené | 1,14 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 262 mg |
| Sodík | 380 mg |
| Sůl | 0,86 g |
| Sacharidy | 91,71 g |
| – cukry | 6,94 g |
| ––– laktóza | 2,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 350 g |
| 100 g 100 g Šmakouna Provence se sušenými rajčaty | Šmakoun | 100 g |
| 1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| 1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 10 g |
| strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |