Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Flamengo řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie27 768 kJ /
6 637 kcal
Bílkoviny115,66 g
– z toho živočišné bílkoviny53,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,25 g
Tuky310,87 g
– nasycené174,19 g
– nenasycené119,33 g
–– mononenasycené99,83 g
–– polynenasycené19,50 g
––– omega 32,24 g
Vláknina21,90 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 812 mg
Sůl2,59 g
Sacharidy833,15 g
– cukry502,65 g
––– laktóza61,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g hladké mouky special Mouka pšeničná hladká 450 g
6 PL 6 PL práškového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 a 1/2 PL vepřového sádla Sádlo vepřové
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
na špici nože gelové cukrářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
na špici nože sody bicarbony Jedlá soda
700 ml 700 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 700 ml
2 2 Zlaté klasy Puding v prášku
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
180 g 180 g práškového cukru Cukr bílý 180 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 KL 1 KL vanilkového aroma Aroma vanilkové 5 ml
180 g 180 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 180 g
1 Pl 1 Pl oleje Olej řepkový 11 ml
na špici nože gelové cukrářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
4 PL 4 PL džemu Džem ze směsi ovoce 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.