Nutriční hodnoty (Flamengo řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 27 768 kJ / 6 637 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,25 g |
Tuky | 310,87 g |
– nasycené | 174,19 g |
– nenasycené | 119,33 g |
–– mononenasycené | 99,83 g |
–– polynenasycené | 19,50 g |
––– omega 3 | 2,24 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 812 mg |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 833,15 g |
– cukry | 502,65 g |
––– laktóza | 61,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g hladké mouky special | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
6 PL 6 PL práškového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 a 1/2 PL vepřového sádla | Sádlo vepřové | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
na špici nože gelové cukrářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
na špici nože sody bicarbony | Jedlá soda | |
700 ml 700 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 700 ml |
2 2 Zlaté klasy | Puding v prášku | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
180 g 180 g práškového cukru | Cukr bílý | 180 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 KL 1 KL vanilkového aroma | Aroma vanilkové | 5 ml |
180 g 180 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 180 g |
1 Pl 1 Pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
na špici nože gelové cukrářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
4 PL 4 PL džemu | Džem ze směsi ovoce | 60 g |