Nutriční hodnoty (Dýňová polévka veganská)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 409 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 17,32 g |
– nasycené | 5,23 g |
– nenasycené | 11,15 g |
–– mononenasycené | 7,82 g |
–– polynenasycené | 3,33 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 15,05 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 31,38 g |
– cukry | 15,76 g |
––– laktóza | 1,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g máslové dýně | Dýně máslová čerstvá | 400 g |
50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
1 kostka 1 kostka bujónu zeleninového | Bujón hovězí | 10 g |
40 ml 40 ml rýžové smetany (4 pl) | Smetana kravská sladká 12% | 40 ml |
10 ml 10 ml oleje olivového (1 pl) | Olej řepkový | 10 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |