Nutriční hodnoty (Špenátová polévka veganská)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 031 kJ / 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,40 g |
Tuky | 13,94 g |
– nasycené | 2,39 g |
– nenasycené | 10,33 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 3,33 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 7 mg |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 13,16 g |
– cukry | 5,46 g |
––– laktóza | 0,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g špenátových listů | Špenát čerstvý | 400 g |
50 g 50 g cibule | Cibule čerstvá | 50 g |
5 g 5 g česneku (1 stroužek) | Česnek čerstvý | 5 g |
20 ml 20 ml rýžového krému - smetany (2 pl) | Smetana kravská sladká 12% | 20 ml |
10 ml 10 ml oleje olivového (1 pl) | Olej řepkový | 10 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |