Nutriční hodnoty (Cuketový tatarák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 389 kJ / 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,81 g |
Tuky | 30,08 g |
– nasycené | 14,12 g |
– nenasycené | 14,92 g |
–– mononenasycené | 12,04 g |
–– polynenasycené | 2,88 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 11,02 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,43 g |
Sacharidy | 34,20 g |
– cukry | 16,51 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velká cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
150 g 150 g tvrdého sýru (eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 22.5 g |
chléb na topinky |