Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z kynutého bramborového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 101 kJ / 4 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,05 g |
Tuky | 172,63 g |
– nasycené | 97,91 g |
– nenasycené | 67,54 g |
–– mononenasycené | 51,30 g |
–– polynenasycené | 16,24 g |
––– omega 3 | 1,17 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 681 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 712,83 g |
– cukry | 241,61 g |
––– laktóza | 13,61 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
150 g 150 g vařených jemně nastrouhaných brambor | Brambor zimní | 150 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
70 g 70 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 70 g |
kostka kostka droždí | Droždí pekařské lisované | |
necelá necelá lžička soli | Sůl mořská | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g mletého cukru | Cukr bílý | 100 g |
jablka nastrouhaná na hrubo | Jablko čerstvé | |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr | Cukr bílý | |
rozinky | Rozinky | |