Nutriční hodnoty (Hovězí pečené s bramborami a kapustičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 621 kJ / 1 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 129,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,20 g |
| Tuky | 46,20 g |
| – nasycené | 15,30 g |
| – nenasycené | 28,73 g |
| –– mononenasycené | 21,76 g |
| –– polynenasycené | 6,97 g |
| ––– omega 3 | 1,95 g |
| Vláknina | 20,20 g |
| Cholesterol | 286 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 91,96 g |
| – cukry | 10,76 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězího masa (měla jsem kližku) | Hovězí kýta | 500 g |
| 300 g 300 g kapustiček (růžičkové kapusty) | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |