Nutriční hodnoty (Jablečné makové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 31 463 kJ / 7 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,75 g |
Tuky | 370,08 g |
– nasycené | 54,75 g |
– nenasycené | 277,82 g |
–– mononenasycené | 175,66 g |
–– polynenasycené | 102,16 g |
––– omega 3 | 18,11 g |
Vláknina | 62,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 892,00 g |
– cukry | 625,83 g |
––– laktóza | 15,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
450 g 450 g krystalového cukru | Cukr bílý | 450 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
2 dl 2 dl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
150 g 150 g celého máku | Mák modrý | 150 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
špetka špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
150 g 150 g čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 150 g |
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |