Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné makové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie31 463 kJ /
7 520 kcal
Bílkoviny124,33 g
– z toho živočišné bílkoviny56,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,75 g
Tuky370,08 g
– nasycené54,75 g
– nenasycené277,82 g
–– mononenasycené175,66 g
–– polynenasycené102,16 g
––– omega 318,11 g
Vláknina62,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 823 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy892,00 g
– cukry625,83 g
––– laktóza15,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
450 g 450 g krystalového cukru Cukr bílý 450 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
2 dl 2 dl oleje Olej řepkový 200 ml
2 dl 2 dl vody Voda 200 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
150 g 150 g celého máku Mák modrý 150 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
špetka špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
150 g 150 g čokolády Čokoláda mléčná 30% 150 g
1 PL 1 PL oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.