Nutriční hodnoty (Kyšková buchta s jablky a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 933 kJ / 5 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,58 g |
Tuky | 220,16 g |
– nasycené | 23,23 g |
– nenasycené | 182,34 g |
–– mononenasycené | 127,52 g |
–– polynenasycené | 54,82 g |
––– omega 3 | 15,64 g |
Vláknina | 37,55 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 764,25 g |
– cukry | 295,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 velká jablka nastrouhaná na hrubo | Jablko čerstvé | 300 g |
400 g 400 g kyšky | Kyška | |
1 1 kakaový puding (prášek) | Puding v prášku | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
brusinky (podle chuti) | Brusinky zavařené | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
lžička lžička skořice | Skořice ceylonská |