Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kyšková buchta s jablky a brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 933 kJ /
5 481 kcal
Bílkoviny91,94 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,58 g
Tuky220,16 g
– nasycené23,23 g
– nenasycené182,34 g
–– mononenasycené127,52 g
–– polynenasycené54,82 g
––– omega 315,64 g
Vláknina37,55 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 2,00 g
Sůl1,38 g
Sacharidy764,25 g
– cukry295,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 velká jablka nastrouhaná na hrubo Jablko čerstvé 300 g
400 g 400 g kyšky Kyška
1 1 kakaový puding (prášek) Puding v prášku
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
brusinky (podle chuti) Brusinky zavařené
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
lžička lžička skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.