Nutriční hodnoty (Letní vietnamské závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 435 kJ / 1 060 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,30 g |
| Tuky | 4,80 g |
| – nasycené | 1,40 g |
| – nenasycené | 2,87 g |
| –– mononenasycené | 1,74 g |
| –– polynenasycené | 1,13 g |
| ––– omega 3 | 0,73 g |
| Vláknina | 5,45 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 597 mg |
| Sůl | 0,59 g |
| Sacharidy | 162,60 g |
| – cukry | 4,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení rýžového papíru | Rýžový papír | |
| 200 g 200 g rýžových nudlí (bún) | Nudle rýžové | 200 g |
| 1 1 kuřecí prsíčko | Kuře prso | 350 g |
| půlka půlka salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| ledový salát | Salát ledový čerstvý | |
| bylinky (koriandr, thajská bazalka) | Petržel nať čerstvá | |
| ananas | Ananas zavařený | |
| krevety | Krevety loupané | |
| sojové klíčky | Klíčky mungo čerstvé |