Nutriční hodnoty (Letní vietnamské závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 435 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,30 g |
Tuky | 4,80 g |
– nasycené | 1,40 g |
– nenasycené | 2,87 g |
–– mononenasycené | 1,74 g |
–– polynenasycené | 1,13 g |
––– omega 3 | 0,73 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 162,60 g |
– cukry | 4,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení rýžového papíru | Rýžový papír | |
200 g 200 g rýžových nudlí (bún) | Nudle rýžové | 200 g |
1 1 kuřecí prsíčko | Kuře prso | 350 g |
půlka půlka salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
ledový salát | Salát ledový čerstvý | |
bylinky (koriandr, thajská bazalka) | Petržel nať čerstvá | |
ananas | Ananas zavařený | |
krevety | Krevety loupané | |
sojové klíčky | Klíčky mungo čerstvé |