Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní vietnamské závitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 435 kJ /
1 060 kcal
Bílkoviny88,85 g
– z toho živočišné bílkoviny81,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,30 g
Tuky4,80 g
– nasycené1,40 g
– nenasycené2,87 g
–– mononenasycené1,74 g
–– polynenasycené1,13 g
––– omega 30,73 g
Vláknina5,45 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 597 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy162,60 g
– cukry4,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení rýžového papíru Rýžový papír
200 g 200 g rýžových nudlí (bún) Nudle rýžové 200 g
1 1 kuřecí prsíčko Kuře prso 350 g
půlka půlka salátové okurky Okurka salátová čerstvá
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
ledový salát Salát ledový čerstvý
bylinky (koriandr, thajská bazalka) Petržel nať čerstvá
ananas Ananas zavařený
krevety Krevety loupané
sojové klíčky Klíčky mungo čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.