Nutriční hodnoty (Černorybízová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 917 kJ / 2 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 49,69 g |
– nasycené | 26,49 g |
– nenasycené | 18,57 g |
–– mononenasycené | 14,67 g |
–– polynenasycené | 3,90 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 401 mg |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 523,95 g |
– cukry | 229,65 g |
––– laktóza | 18,99 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
200 g 200 g polohrubé mouky pšeničné výběrové | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
200 g 200 g cukru krystalu | Cukr bílý | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
4 plátky 4 plátky másla | Máslo kravské | 40 g |
černý rybíz dle pekáčku | Rybíz červený čerstvý |