Nutriční hodnoty (Černorybízová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 917 kJ / 2 848 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 49,69 g |
| – nasycené | 26,49 g |
| – nenasycené | 18,57 g |
| –– mononenasycené | 14,67 g |
| –– polynenasycené | 3,90 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 401 mg |
| Sodík | 415 mg |
| Sůl | 1,44 g |
| Sacharidy | 523,95 g |
| – cukry | 229,65 g |
| ––– laktóza | 18,99 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
| 200 g 200 g polohrubé mouky pšeničné výběrové | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 200 g 200 g cukru krystalu | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 4 plátky 4 plátky másla | Máslo kravské | 40 g |
| černý rybíz dle pekáčku | Rybíz červený čerstvý |