Nutriční hodnoty (Parenicou plněná krůtí prsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 349 kJ / 800 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,08 g |
| Tuky | 27,46 g |
| – nasycené | 9,94 g |
| – nenasycené | 16,42 g |
| –– mononenasycené | 11,76 g |
| –– polynenasycené | 4,66 g |
| ––– omega 3 | 0,98 g |
| Vláknina | 9,70 g |
| Cholesterol | 262 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 2,94 g |
| Sacharidy | 22,80 g |
| – cukry | 5,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | 350 g |
| 1 ks 1 ks parenice | ||
| 100 g 100 g šunky strojové | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 2 2 naložené kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| 1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1/2 1/2 hlavičky česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 50 ml 50 ml červeného vína | Víno červené suché | 50 ml |
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| pepř podle chuti | Pepř černý | |
| mletá paprika červená podle chuti | Paprika červená čerstvá |