Nutriční hodnoty (Thajská polévka s krevetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 254 kJ / 61 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
| Tuky | 0,11 g |
| – nasycené | 0,25 g |
| – nenasycené | 0,92 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,10 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 12,45 g |
| – cukry | 5,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 18 ks 18 ks šedých krevet | Krevety loupané | |
| 750 ml 750 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 750 ml |
| široké rýžové nudle | Nudle rýžové | |
| 1 lžíce 1 lžíce limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 15 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
| kousek kousek vietnamské skořice | Skořice ceylonská | |
| kousek kousek badyánu | Badyán | |
| plátek plátek čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |
| 1 1 naťová cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| čerstvý koriandr k podávání | Koriandr listy čerstvé |