Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky v žampionové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 333 kJ / 2 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 333,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,45 g |
| Tuky | 70,28 g |
| – nasycené | 12,83 g |
| – nenasycené | 53,60 g |
| –– mononenasycené | 37,66 g |
| –– polynenasycené | 15,94 g |
| ––– omega 3 | 2,95 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 2,79 g |
| Sůl | 4,46 g |
| Sacharidy | 27,43 g |
| – cukry | 10,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 2-3 PL 2-3 PL olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| cca 200-250 g cca 200-250 g žampionů (1,5 krabičky) | Žampion čerstvý | 225 g |
| 1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1/3 1/3 pórku | Pórek čerstvý | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 250 ml 250 ml ovesné smetany | Smetana ovesná | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská |