Nutriční hodnoty (Patizónová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 408 kJ / 98 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
| Tuky | 0,13 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 2,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,25 g |
| – cukry | 1,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| patizon | Patizon čerstvý | |
| 2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bujón nebo vývar | Bujón hovězí | |
| trochu trochu mléka alebo smotany na varenie | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| tavený sýr | Sýr tavený |