Nutriční hodnoty (Bezlepkové frgále)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 050 kJ / 1 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,74 g |
| Tuky | 41,72 g |
| – nasycené | 20,24 g |
| – nenasycené | 17,45 g |
| –– mononenasycené | 13,89 g |
| –– polynenasycené | 3,56 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 16,30 g |
| Cholesterol | 595 mg |
| Sodík | 212 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 236,14 g |
| – cukry | 180,04 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| * polovina kynutého těsta (odkaz na recept níže) | ||
| 2 2 tvarohy v kostce | Tvaroh polotučný | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 10 g 10 g vanilkového pudinku (prášek) | Puding v prášku | 10 g |
| 50 g 50 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 50 g |
| rumové aroma | Aroma rumové | |
| 250 g 250 g povidel (hrušková, jablečná, švestková) | Povidla | 250 g |
| 30 g 30 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 30 g |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 60 g 60 g Jizerky (zelená, nová receptura) | Mouka rýžová hladká | 60 g |