Nutriční hodnoty (Čínská polévka s vepřovými játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 678 kJ / 401 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,24 g |
| Tuky | 14,83 g |
| – nasycené | 5,12 g |
| – nenasycené | 7,09 g |
| –– mononenasycené | 3,26 g |
| –– polynenasycené | 3,84 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 0,13 g |
| Cholesterol | 616 mg |
| Sodík | 1,98 g |
| Sůl | 4,81 g |
| Sacharidy | 14,73 g |
| – cukry | 0,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,8 l 0,8 l hovězího vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 800.000011920929 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce zázvoru, nakrájeného na jemné nudličky | ||
| 1 1 čili paprička ptačí oko | ||
| 2 lžíce 2 lžíce světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička oleje z pražených sezamových semínek | Sezam loupaný | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce vína Shao xing | Víno bílé suché | 30 ml |
| 200 g 200 g vepřových jater | Játra vepřová | 200 g |
| 1 1 hlávka zelí pak choi | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |