Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čínská polévka s vepřovými játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 678 kJ /
401 kcal
Bílkoviny47,37 g
– z toho živočišné bílkoviny44,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,24 g
Tuky14,83 g
– nasycené5,12 g
– nenasycené7,09 g
–– mononenasycené3,26 g
–– polynenasycené3,84 g
––– omega 30,36 g
Vláknina0,13 g
Cholesterol 616 mg
Sodík 1,98 g
Sůl4,81 g
Sacharidy14,73 g
– cukry0,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,8 l 0,8 l hovězího vývaru nebo vody Vývar hovězí 800.000011920929 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce zázvoru, nakrájeného na jemné nudličky
1 1 čili paprička ptačí oko
2 lžíce 2 lžíce světlé sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžička 1 lžička oleje z pražených sezamových semínek Sezam loupaný 5 g
2 lžíce 2 lžíce vína Shao xing Víno bílé suché 30 ml
200 g 200 g vepřových jater Játra vepřová 200 g
1 1 hlávka zelí pak choi Zelí bílé čerstvé
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.