Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso po cikánsku

Vepřové maso na cikánský způsob, dušené se zeleninou, okořeněné paprikou, chilli a česnekem, je jednoduché a nenáročné na přípravu. Připravte si jako přílohu rýži a získáte tak plnohodnotnou a sytou večeři.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

28. 5. 2021 19:20

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 945 kJ / 1 421 kcal
Bílkoviny105,78 g
Tuky105,29 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 395 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,50 g
Sacharidy10,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo paprik a plechovky rajčat můžeme použít velkou sklenici leča, nejlépe domácího.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

9. 8. 2023 08:25

Já moc děkuji , opět jste mi udělala velkou radost. Děkuji i za Vaši krásnou fotku:-K

Moanka Moanka

9. 8. 2023 07:15

Uvařila jsem další Vaši omáčku, prubla další Váš recept a opět si jej moc chváslím. 👩‍🍳😊👌 Všem chutnalo. 😋 Děkuji… 😉

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, cibule, slanina, sádlo, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, česnek, kmín mletý, bobkový list, koření nové koření, vývar masový, paprika, rajče, chilli, hrášek mražený

TopRecepty.cz

Vepřové maso po cikánsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vwv1