Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldový štrúdl s jablky, rozinkami a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 129 kJ /
3 377 kcal
Bílkoviny49,62 g
– z toho živočišné bílkoviny9,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,10 g
Tuky150,83 g
– nasycené70,17 g
– nenasycené68,03 g
–– mononenasycené37,55 g
–– polynenasycené30,49 g
––– omega 34,68 g
Vláknina75,90 g
Cholesterol 565 mg
Sodík 145 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy417,29 g
– cukry188,09 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g celozrnné hladké špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 300 g
1 1 vejce do těsta + 1 na potření Vejce slepičí 70 g
120 g 120 g změklého másla Máslo kravské 120 g
lžička lžička octa Ocet lihový
špetka špetka soli Sůl mořská
50 g 50 g třtinového cukru Cukr třtinový 50 g
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
6 ks 6 ks větších kyselejších jablek Jablko čerstvé 900 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
50 g 50 g rozinek naložených v rumu Rozinky 50 g
lžička lžička skořice Skořice ceylonská
lžička lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu
1-2 lžičky 1-2 lžičky vanilkového cukru s fruktózou Cukr vanilkový 7.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.