Nutriční hodnoty (Ricottový koláč bez korpusu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 627 kJ / 4 691 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 155,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 143,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 297,23 g |
| – nasycené | 173,83 g |
| – nenasycené | 101,93 g |
| –– mononenasycené | 90,59 g |
| –– polynenasycené | 11,35 g |
| ––– omega 3 | 3,43 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 2,56 g |
| Sodík | 1,27 g |
| Sůl | 2,93 g |
| Sacharidy | 346,73 g |
| – cukry | 257,33 g |
| ––– laktóza | 34,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g změklého másla | Máslo kravské | 200 g |
| 220 g 220 g cukru | Cukr bílý | 220 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 kg 1 kg ricotty (nebo tvarohu v kostce) | Ricotta | 1000 g |
| 120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
| 1/2 1/2 kypřícího prášku | Kypřící prášek |