Nutriční hodnoty (Farmářský guláš (Kluci v akci))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 409 kJ / 1 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 169,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,64 g |
Tuky | 21,22 g |
– nasycené | 10,75 g |
– nenasycené | 8,80 g |
–– mononenasycené | 5,25 g |
–– polynenasycené | 3,55 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 31,15 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 825 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 118,62 g |
– cukry | 27,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 800 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
5-6 5-6 brambor | Brambor zimní | 275 g |
5 5 bobkových listů (použila jsem mletý) | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření (použila jsem mleté) | Nové koření | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
100 g 100 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 100 g |
cca 30 g 30 g sušených lesních hub | Hřib čerstvý | 30 g |
1-1,5 l 1-1,5 l hovězího vývaru | Vývar hovězí | 1250 ml |
0,5 l 0,5 l suchého červeného vína | Víno červené suché | 500 ml |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská |