Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový koláč s květákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 705 kJ /
1 363 kcal
Bílkoviny87,31 g
– z toho živočišné bílkoviny77,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,23 g
Tuky74,33 g
– nasycené30,13 g
– nenasycené29,66 g
–– mononenasycené24,20 g
–– polynenasycené5,45 g
––– omega 30,25 g
Vláknina14,80 g
Cholesterol 1,65 g
Sodík 1,23 g
Sůl2,76 g
Sacharidy80,10 g
– cukry25,70 g
––– laktóza3,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g strouhané goudy Gouda 45% t. v s. 100 g
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
1/4 1/4 květáku Květák čerstvý
nasekaná pažitka Pažitka čerstvá
6 6 ve slupce uvařených brambor Brambor zimní 300 g
sůl a pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.