Nutriční hodnoty (Bramborový koláč s květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 705 kJ / 1 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 77,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,23 g |
| Tuky | 74,33 g |
| – nasycené | 30,13 g |
| – nenasycené | 29,66 g |
| –– mononenasycené | 24,20 g |
| –– polynenasycené | 5,45 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 14,80 g |
| Cholesterol | 1,65 g |
| Sodík | 1,23 g |
| Sůl | 2,76 g |
| Sacharidy | 80,10 g |
| – cukry | 25,70 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g strouhané goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1/4 1/4 květáku | Květák čerstvý | |
| nasekaná pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 6 6 ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |