Nutriční hodnoty (Bramborový koláč s květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 705 kJ / 1 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,23 g |
Tuky | 74,33 g |
– nasycené | 30,13 g |
– nenasycené | 29,66 g |
–– mononenasycené | 24,20 g |
–– polynenasycené | 5,45 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 14,80 g |
Cholesterol | 1,65 g |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 80,10 g |
– cukry | 25,70 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g strouhané goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1/4 1/4 květáku | Květák čerstvý | |
nasekaná pažitka | Pažitka čerstvá | |
6 6 ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |