Nutriční hodnoty (Brokolicový nákyp II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 351 kJ / 801 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
| Tuky | 38,04 g |
| – nasycené | 9,08 g |
| – nenasycené | 18,10 g |
| –– mononenasycené | 14,05 g |
| –– polynenasycené | 4,06 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 1,74 g |
| Sůl | 3,84 g |
| Sacharidy | 17,80 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 150 g 150 g uzeného masa nebo šunky | Vepřová plec uzená | 150 g |
| 1 1 mozarella | Mozzarella kravská | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| hrnek hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |